Gratis winter check-up

Laat nu uw fiets volledig controleren door onze fietsenmakers.

Maak nu een afspraak voor een complete winter check-up op uw fiets. Wij zullen uw fiets inspecteren en een eerlijk rapport opmaken van onze bevindingen. Wij raden u altijd aan de fiets te laten maken? Dit is voor uw veiligheid binnen het verkeer. Een goede onderhouden fiets kan het verschil voor u maken bij een noodgeval.

Deze APK is geheel kosteloos en u beslist altijd of u de reparatie die wij u voorstellen waard vind. Kom langs met je fiets in onze fietsenwinkel aan de Rijnstraat 96, Amsterdam. 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om voor u de beste surfervaring mogelijk te maken. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten