Betaalbare en professionele fiets reparatie Amsterdam Zuid

Bent u op zoek naar een goede vakman voor uw fiets reparatie in de Rivierenbuurt? Kom dan langs bij NLTweewielers! We staan graag voor u klaar om uw bakfiets, stadsfiets, racefiets of e-bike helemaal na te lopen en alle benodigde onderdelen te repareren. Heeft u een fiets bij ons gekocht? Maak dan gebruik van onze gratis onderhoudsbeurt. Voor het meest optimale resultaat kunt u deze het beste laten uitvoeren als u al een paar maanden op uw tweewieler rondrijdt. Voor kleine probleempjes aan uw fiets kunt u spontaan langskomen. Moet er net wat meer gebeuren? Dan is het handig om van tevoren even een afspraak in te plannen. Zo weet u zeker dat we tijd hebben om direct met uw tweewieler aan de slag te gaan. Vanzelfsprekend geven we u seintje zodra de reparatie afgerond is. U kunt uw fiets dan direct komen ophalen. Wilt u vandaag nog een fiets reparatie in Amsterdam Zuid inplannen? Neem dan gelijk even contact met ons op!

Laat uw fiets opknappen door de vakman

NLTweewielers heeft ruim 15 jaar ervaring met het herstellen van alle soorten fietsen. Van racefiets reparaties en stadsfiets reparaties tot reparaties aan e-bikes en bakfiets reparaties. We zijn dus echt van alle markten thuis en toveren ook uw probleemfiets graag om tot een perfect functionerend exemplaar. Om ervoor te zorgen dat we ook met de nieuwste technieken uitstekend uit de voeten kunnen, volgen we regelmatig bijscholingscursussen. Zo hebben we ons de laatste jaren extra verdiept in de werking en de reparatie van elektrische fietsen. In onze prachtige stad rijden immers allerlei soorten fietsen rond en wij willen graag de specialist zijn die ze allemaal geweldig kan herstellen. Heeft u een ander soort fiets, bijvoorbeeld een tandem? Ook deze kunnen we vakkundig voor u repareren. Contacteer ons vrijblijvend voor het doorspreken van de mogelijkheden.

Voor alle reparaties aan uw tweewieler

Bij NLTweewielers bent u helemaal aan het juiste adres voor iedere denkbare fiets reparatie Rivierenbuurt. Van het plakken van uw band tot het vervangen van een heel wiel en van het vervangen van oude bekabeling tot het volledig reviseren van uw elektrische fiets. Natuurlijk zorgen we ervoor dat u van tevoren altijd weet waar u aan toe bent. We werken met heldere tarieven voor elk type reparatie. Blijkt tijdens de inspectie dat er toch meer moet gebeuren aan uw tweewieler? Dan nemen we natuurlijk eerst contact met u op. U bepaalt zelf hoeveel we aan uw fiets doen, zodat u niet onverwacht voor een hoge rekening komt te staan. Wel is het belangrijk altijd de veiligheid in het oog te houden. Is er een bepaalde reparatie nodig, maar laat u deze niet uitvoeren? Dan is het niet altijd veilig om op uw fiets te blijven rondrijden. Om dergelijke gevaarlijke situaties te voorkomen werken we voor al onze fiets reparaties in Amsterdam Zuid met betaalbare prijzen.

Ook voor een grondige servicebeurt

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een onderhouds- of servicebeurt van uw fiets. Tijdens deze behandeling kijken we uw complete tweewieler helemaal na. We maken de draaiende onderdelen goed schoon, smeren de ketting en spannen deze goed op, checken de remmen en controleren de versnellingen. Ook kijken we hoe het gesteld is met de banden en de verlichting en bepalen we de hele conditie van uw vervoermiddel. In onze werkplaats beschikken we tevens over speciale apparatuur voor het uitlezen van uw e-bike. Door uw fiets regelmatig een servicebeurt te geven zorgt u ervoor dat u altijd lekker fietst en kunt u veel kostbare reparaties in de toekomst voorkomen. Zoals elke reparatie wordt ook de servicebeurt verricht door onze gediplomeerde en zeer ervaren monteurs. Informeer vrijblijvend naar de kosten en mogelijkheden van een grote beurt voor uw eigen fiets.

Kleine reparaties uitgevoerd terwijl u wacht

Naast grote fiets reparaties in Amsterdam Zuid zijn we er natuurlijk ook voor de kleinere zaken. Soms is een heel kleine reparatie voldoende om weer lekker de weg op te kunnen gaan. U kunt in dit geval gewoon bij ons in de zaak wachten tot de reparatie voltooid is. in vrijwel alle gevallen betaalt u bij een kleine fietsreparatie enkel de gebruikte onderdelen. Voor onze ervaren monteurs is het plaatsen van een nieuw lampje, een nieuwe fietsbel of het smeren van uw ketting slechts een fluitje van een cent. Kom dus zeker even bij ons langs en laat het aanwezige euvel snel en vakkundig verhelpen.

Maak gebruik van onze gratis leenfiets

Uw fiets is het meest handige vervoermiddel om de stad te doorkruisen en we begrijpen dat u eigenlijk niet zonder kunt. Daarom kunt u bij ons helemaal kosteloos gebruikmaken van een leenfiets wanneer u uw fiets is aangekocht bij NLtweewielers. Wanneer u uw fiets elders heeft gekocht en deze bij ons in reparatie wil brengen maar toch een leenfiets nodig heeft betaalt u slechts €5,- euro per dag. Deze zijn er in diverse modellen, zodat er altijd een passend exemplaar bij zit. Heeft u tijdens de reparatie van uw eigen tweewieler een leenfiets nodig? Laat het ons dan van tevoren weten. Zo bent u verzekerd van een vervangend exemplaar en kunt u gaan en staan waar u wilt. Bij veel modellen kunt u uw eigen fietszitje of fietstassen overzetten, zodat u altijd alles en iedereen bij de hand heeft. Zijn er speciale wensen? Vertel het ons en we proberen u zo goed mogelijk te helpen.

Belangrijke informatie over uw fiets reparatie Amsterdam Zuid

Fiets reparatie Amsterdam Zuid maakt deel uit van NLTweewielers en zet in op betaalbaar allround fietsherstel van de hoogste kwaliteit. We hebben geen wachttijden, maar om u optimaal van dienst te zijn werken we het liefst op afspraak. Zo kunnen we uw fiets zo snel mogelijk in orde maken en kunt u hem gauw weer ophalen. In de meeste gevallen is dit al binnen één dag (met afspraak) of twee dagen (zonder afspraak). We zijn er voor kleine en grote reparaties in de Rivierenbuurt en verzorgen tevens professionele service- en onderhoudsbeurten. Zoals gezegd geven we u na het voltooien van uw fiets reparatie in Amsterdam Zuid direct een berichtje (sms of e-mail) of een belletje. Het is fijn als u uw fiets daarna zo snel mogelijk kunt ophalen. Doe dit in ieder geval binnen een week. We hebben namelijk beperkte ruimte beschikbaar en zouden anders extra stallingkosten bij u in rekening moeten brengen. Vraag ons gerust om meer informatie over onze diensten en tarieven.